Doneren

Donaties komen volledig ten goede aan onze goede doelen, omdat de leden van de stichting alle kosten die de stichting met zich mee brengen zelf betalen. De Stichting is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is (zie 'Wordt Vriend'). Indien u ons met een eenmalige bijdrage wilt steunen dan kan dat direct via onderstaand rekeningnummer. Vermeld a.u.b. uw contactgegevens, zoals telefoonnummer of e-mailadres, zodat wij u persoonlijk kunnen bedanken.

ABN AMRO Bank
Rekeningnummer: NL57ABNA0611211084
Ten name van: Stichting School Support and Beyond

 

Wordt Vriend

Als vriend van School Support and Beyond wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en de resultaten van onze goede doelen. De Stichting is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is. Vanaf 1 januari 2014 hoeft u hiervoor niet meer naar de notaris, maar kan dit via een eenvoudige overeenkomst met de stichting. Er zijn diverse mogelijkheden om het Stichting School Support and Beyond te steunen. Indien u een structurele bijdrage wilt leveren, dan kunt u dat doen door middel van:

Vaste donatie per maand

Fijn indien u een klein vast bedrag per maand kunt missen. Helaas kunnen wij nog geen gebruik maken van een machtiging. Daarom vragen wij u dan om deze frequente overboekingen zelf in te stellen. Onze excuses voor het ongemak.

Belastingtechnisch voordeling doneren

De belastingdienst biedt, onder voorwaarden, de mogelijkheid om uw donatie via de inkomstenbelasting 'op te voeren', waardoor u van een belastingvoordeel kunt genieten. De belangrijke voorwaarde is dat u minimaal vijf jaren een identieke bijdrage dient te leveren. Echter, hoe groot deze bijdrage is bepaalt u zelf. Om dit formeel te bekrachtigen dient u via deze link een contract te downloaden, in te vullen, te scannen en naar ons op te sturen. Voor meer informatie hierover neem gerust contact met ons op. Kijk hier voor de contactgegevens.

Een activiteit organiseren

Door zelf een activiteit te organiseren en zo een bijdrage te genereren voor een project van School Support and Beyond wordt u actief betrokken bij de stichting. U kunt hierbij denken aan het opzetten van een workshop, een koffieochtend of kookcursus. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw eigen ideeën. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met uw initiatief.